סלט גוואקמולי פשוט וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול

סלט גוואקמולי פשוט וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול
דרגו את המתכון

 

מתכון להכנת סלט גוואקמולי פשוט

הגוואקמולי הוא סלט אבוקדו שמתובל היטב, ומהווה מנת ליווי נהדרת לכל ארוחה. זהו מתכון קליל ומהיר שמאפשר ליהנות מהטעם הייחודי של האבוקדו.

מרכיבים

  • אבוקדו אחד בשל
  • 2 כפות של מיץ לימון טרי
  • בצל אחד קצוץ דק
  • עגבנייה אחת חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום כתושות
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • קורט פלפל קאיין או פלפל שחור
  • קורט מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. חצו את האבוקדו לשניים והוציאו את הגלעין.
  2. בעזרת כף, גרדו את תוכן האבוקדו והעבירו אותו לקערת ערבוב.
  3. מעכו את האבוקדו עם מזלג עד לקבלת מרקם חלק.
  4. הוסיפו את מיץ הלימון ותערבבו.
  5. הוסיפו לקערה את הבצל הקצוץ, העגבנייה הקצוצה, השום הכתוש והכוסברה הקצוצה.
  6. תבלו עם פלפל קאיין (או שחור) ומלח.
  7. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

ניתן להגיש בכלי הגשה, ואף בתוך קליפת האבוקדו הריקה לאפקט ייחודי. אם אתם אוהבים את הגוון הפיקנטי, מומלץ לא לוותר על התיבול של הפלפל קאיין. הגישו עם נאצ’וס או טורטיות טריות.

תהנו מהמזון הנהדר שיצרתם ושתפו את ההתרשמות שלכם!

בתיאבון!

Exit mobile version