סלט וולדורף נוסטלגי כמו בבתי המלון! 🤯

סלט וולדורף כמו בבית מלון
3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

סלט וולדורף – רעיה מיסקין

מתכון לסלט וולדורף טעים וחגיגי, בדיוק כמו בבתי המלון ובחתונות של פעם!

מצרכים:

  • מיץ משני לימונים
  • 4 תפוחי עץ חמצמצים (סמיט)
  • 6 גבעולי סלרי אמריקאי טרי
  • 150 גרם אגוזי מלך
  • 5 כפות מיונז
  • 2 כוסות אננס (משימורים או טרי)
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. חותכים את תפוחי העץ לרצועות דקות.
  2. שופכים מעל התפוחים את מיץ הלימון על מנת שלא ישחירו.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הסלרי החתוך, האננס והאגוזים.
  4. מוסיפים את תפוחי העץ (ללא מיץ הלימון), מיונז, מלח ופלפל.
  5. טועמים ומתקנים תיבול.

סלט וולדורף הוא סלט קלאסי ואהוב, המורכב מתפוחים, סלרי, אגוזים ומיונז. מקורו של הסלט בתחילת המאה ה-20, והוא נקרא על שם מלון וולדורף אסטוריה בניו יורק, שם הוצג לראשונה.

Exit mobile version