סלט חצילים קלוי על האש מתכון מושלם לשבת

סלט חצילים קלוי על האש מתכון מושלם לשבת
2/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

סלט חצילים קלויים

זמן הכנה: כ-30 דקות

מרכיבים:

  • 1 חציל בינוני
  • 1/2 כפית מלח
  • 1-2 שיני שום, כתושות
  • מיץ מ-1 לימון
  • 1-2 כפות שמן זית
  • (אופציונלי: 1-2 כפות מיונז, למי שאוהב)

אופן ההכנה:

  1. קליית החציל: יש לקלות את החציל השלם על להבת הגז, עד שיתרכך ויקבל צבע שחום מכל הצדדים.
  2. קילוף החציל: לאחר שהחציל התקרר מעט, חצו אותו לשניים ורוקנו את תוכנו בעזרת כף לתוך קערה.
  3. תיבול: הוסיפו לקערה את המלח, השום הכתוש, מיץ הלימון ושמן הזית. ניתן להוסיף גם כף או שתיים של מיונז, אם רוצים.
  4. ערבוב: ערבבו היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הגשה: הגישו את הסלט בטמפרטורת החדר או קר.

בתאבון!

מתכון של הילה ליברטי.

Exit mobile version