סלט טונה מבושל מתכון נדיר ב-5 דקות

3.4/5 - למתכון דירוג של 12 חובבי בישול

זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:

  • 2 בצלים גדולים, קצוצים
  • 3 קופסאות טונה בשמן
  • שמן מהקופסאות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 פלפל חריף, קצוץ (לא חובה)
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • מלח, לפי הטעם
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. בסיר בינוני, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן מהטונה עד להזהבה.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), השום, הפלפל השחור והמלח. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הטונה ומערבבים בעדינות.
  5. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  6. מגישים חם או קר.

טיפ: ניתן להגיש את הסלט בתוך לחמניות, על פיצה, או כרוטב לפסטה.

מתכון של נועם זיגדון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *