סלט טורקי ביתי
מצרכים:
- 1 בצל גדול
- 2 עגבניות גדולות
- 1 צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
- חצי קופסה רסק עגבניות קטן (100 גרם)
- שמן לטיגון
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כף חומץ
- 1 כפית סוכר
- פלפל חריף אדום (אופציונלי)
סלט טורקי פיקנטי – יותר טעים מקנוי
מתכונים נוספים
סלט טורקי אמיתי ללא בישול ב-5 דקות
לחמעג'ון מתכון טורקי קל
בורקיטס טורקי במילוי גבינות מתכון הורס
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל במעבד מזון או קוצצים דק בסכין.
- מגררים את העגבניות בפומפייה גסה או קוצצים דק.
- קוצצים דק את עלי הפטרוזיליה.
- מחממים מעט שמן במחבת.
- מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה.
- מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל שחור, חומץ וסוכר.
- מבשלים יחד תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות, עד שהטעמים מתאחדים.
- מוסיפים פלפל חריף קצוץ לפי הטעם (אופציונלי).
- מצננים ומגישים.
טיפ: ניתן להגיש את הסלט חם או קר. הוא טעים במיוחד לצד לחם טרי או אורז.
מתכון של איטל חלילי.
Leave a Reply