סלט קפרזה מרענן קלאסיקה איטלקית ב-10 דקות

דרגו את המתכון

סלט קפרזה מרענן קלאסיקה איטלקית ב-10 דקות

זמן הכנה: 10 דקות דרגת קושי: קל מאוד

מצרכים:

  • 20 עגבניות שרי תמר צבעוניות, חצויות
  • ½ בצל סגול, פרוס דק
  • 10 עלי בזיליקום, קצוצים לרצועות
  • 100-150 גרם קרעי מוצרלה / בייבי מוצרלה
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי

אופציונלי:

  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • קרוטונים
  • 1 חופן צנוברים
  • זיתי קלמטה

סלט קפרזה איטלקי | עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום ב5 דקות הכנה

מתכונים נוספים

מתכון סלט קפרזה כמו באיטליה
סלט בוראטה מטורף לשבועות
מלפפונים חמוצים של סבתא – מתכון מנצח

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הירקות: חותכים את עגבניות השרי לחצאים ופורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות. קוצצים את הבזיליקום לרצועות.

  2. מרכיבים את הסלט: מסדרים את העגבניות, הבצל והבזיליקום בקערה. מניחים מעל את קרעי המוצרלה.

  3. מתבלים: מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל שחור (אופציונלי).

  4. מגישים: ניתן להוסיף לסלט קרוטונים, צנוברים וזיתי קלמטה לפי הטעם. מגישים מיד ונהנים!

מתכון של סתיו סעדון עמר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *