סלסילות קדאיף פריכות עם קרם עשיר ופירות יער

סלסילות קדאיף פריכות עם קרם עשיר ופירות יער
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון מאת: לידיה קלמנוביץ

קינוח מרשים וטעים להפליא המשלב בין פריכות הקדאיף למתיקות הקרם. קל ופשוט להכנה, מושלם לאירוח או סתם לפינוק מתוק.

מצרכים:

לסלסילות:

  • 100 גרם שערות קדאיף
  • 50 גרם חמאה מומסת/מרגרינה

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה/פרווה
  • אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב/משקה צמחי

לפירות יער:

  • 200 גר’ פירות יער
  • 2 כפות מים
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • כף חמאה

אופן ההכנה:

הכנת הסלסילות:

  1. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת.
  2. יוצרים סלסילות בתוך שקעים של תבנית מאפינס. מניחים חופן קדאיף בכל שקע ויוצרים גומה בעזרת כוס.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

הכנת הקרם:

  1. מקציפים את החלב/משקה צמחי עם אינסטנט פודינג וניל ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.

הכנת פירות היער:

  1. מבשלים את פירות היער עם מים וסוכר.
  2. מוסיפים חמאה ומבשלים עד להסמכה.

הרכבת הקינוח:

  1. ממלאים את סלסילות הקדאיף בקרם.
  2. יוצקים מעל את רוטב פירות היער.
  3. מגישים קר ונהנים!

טיפ: ניתן לקשט את הקינוח עם פירות יער טריים, אגוזים קצוצים או שבבי קוקוס.