עוגיות טחינה פריכות מבחוץ, רכות מבפנים

עוגיות טחינה פריכות מבחוץ רכות מבפנים
2.4/5 - למתכון דירוג של 12 חובבי בישול

חומרים

  • 3 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
  • 1 צנצנת טחינה גולמית 500 מ״ל
  • 1 כוס סוכר עדיף פחות
  • 200 גרם חמאה רכה לחמם במיקרו 50 שניות
  • ¼ כוס שמן

מתכונים נוספים

עוגיות חלבה: פינוק מתוק עם טעם של בית
עוגיות סנדוויץ ריבה מתכון מושלם
פרעצל רך מתכון נדיר

שלבי הכנה

  • לערבב בידיים הכל ביחד היטב למרקם של חול רטוב.
  • לגלגל לכדורים קטנים (מעט קטנים יותר מכדור פינג פונג).
  • לשטח מעט ולשים חצי אגוז או בוטן (ניתן גם בלי). ולהניח על נייר אפיה.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ב180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות מקסימום לא יותר – זה הסוד בעוגיות האלה גם אם זה נראה בהיר זה מוכן. בדוק.
  • להוציא את העוגיות וחשוב לא לגעת עד קירור מלא. אחרת הן מתפרקות.

מתכון של חני קונאשווילי.

Exit mobile version