חומרים
- ½ קילו קמח 4 כוסות
- 2 חלמוני ביצה
- 200 גרם מחמאה מומסת
- ¼ כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות סוכר
- ½ כפית מלח
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- ½ כוס מים חמימים אם הבצק יוצא יבש
- 1 קופסת ממרח תמרים 400 גרם
עוגיות מגולגלות תמרים – חן במטבח
מתכונים נוספים
מגולגלות תמרים נימוחות המתכון הכי מוצלח
עוגיות שושנים פריכות וטעימות מתכון משגע
עוגיות טחינה ושוקולד מתכון מהיר
שלבי הכנה
-
נערבב קמח עם שאר החומרים עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
-
ניתן לו לנוח 10 דקות. נחמם תנור על 170 מעלות.
-
לרדד את הבצק לריבוע דק ולמרוח עליו ממרח תמרים. לאחר מכן נגלגל את הבצק.
-
נאפה כ-25 דקות עד שמזהיב.
-
להוציא מהתנור לתת לו להתקרר! ואז לחתוך.
מתכון של לירז שרה כהן.
Leave a Reply