עוגיות שקדים קטוגניות (ללא גלוטן)
מצרכים:
לבצק:
- 100 גרם קמח שקדים
- 30 גרם ממתיק (סוכרלוז, אריתריטול וכו')
- 2 חלבונים
- 1 כפית תמצית שקדים או וניל
לקישוט:
- אבקת ממתיק (או ממתיק טחון)
- שברי שקדים מולבנים
עוגיות בריאות מקמח שקדים על בסיס טחינה
מתכונים נוספים
עוגת תפוזים משגעת ב-5 דקות
עוגיות טחינה ושוקולד מתכון מהיר
מעמול מתכון של סבתא הכי טעים בעולם
אופן הכנה:
- בקערה, ערבבו את כל המרכיבים היבשים: קמח שקדים וממתיק.
- הוסיפו את החלבונים ותמצית השקדים/וניל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- צרו עיגולים או חצאי ירח מהבצק.
- קישטו את העוגיות בשברי שקדים ואבקת ממתיק.
- רפדו תבנית בנייר אפייה והניחו את העוגיות.
- חממו תנור ל-170 מעלות ואפו את העוגיות למשך 15 דקות, או עד להזהבה קלה.
בתאבון!
מתכון של שרית ברסקה.
Leave a Reply