מתכון מאת רוחמה אבו
עוגיות שוקולד נפלאות וקלות להכנה, עם מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים. המתכון פשוט ומהיר, מושלם להכנה עם ילדים!
מצרכים:
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס קקאו
- 2 כוסות קמח
- שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס שוקולד צ’יפס (אופציונלי)
- כוס אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל המצרכים (למעט אבקת הסוכר) לפי הסדר הרשום.
- הבצק צריך להיות דביק. מקררים במקרר לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- יוצרים עיגולים מהבצק בעזרת ידיים רטובות.
- טובלים כל עיגול באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 8-9 דקות. מוציאים מהתנור וממתינים לצינון.
בתאבון!
Leave a Reply