עוגיות שוקולד מתפוצצות

עוגיות שוקולד מתפוצצות
3.3/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

מתכון מאת רוחמה אבו

עוגיות שוקולד נפלאות וקלות להכנה, עם מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים. המתכון פשוט ומהיר, מושלם להכנה עם ילדים!

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס קקאו
  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס שוקולד צ’יפס (אופציונלי)
  • כוס אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים (למעט אבקת הסוכר) לפי הסדר הרשום.
  2. הבצק צריך להיות דביק. מקררים במקרר לחצי שעה לפחות.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  4. יוצרים עיגולים מהבצק בעזרת ידיים רטובות.
  5. טובלים כל עיגול באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים במשך 8-9 דקות. מוציאים מהתנור וממתינים לצינון.

בתאבון!