עוגיות שקדים ללא גלוטן – מתכון מושלם לפינוק קליל
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 10 דקות דרגת קושי: קל
מרכיבים:
- 400 גרם שקדים טחונים
- 250 גרם סוכר (¼1 כוסות)
- 3 חלבונים
- גרידה מתפוז שלם
- פיסטוקים ואגוזי לוז לקישוט
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- בקערה גדולה, מערבבים את החלבונים, הסוכר וגרידת התפוז.
- מוסיפים את השקדים הטחונים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- נועצים פיסטוק או אגוז לוז במרכז כל כדור.
- אופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות קלות. שימו לב שהתחתית לא משחימה יתר על המידה.
- מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר לחלוטין.
- לפני ההגשה, בוזקים מעט אבקת סוכר.
מתכון של נטע מולה סופר
Leave a Reply