עוגיות שקדים ללא גלוטן – מתכון מושלם לפינוק קליל

3.4/5 - למתכון דירוג של 11 חובבי בישול

עוגיות שקדים ללא גלוטן – מתכון מושלם לפינוק קליל

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 10 דקות דרגת קושי: קל

מרכיבים:

  • 400 גרם שקדים טחונים
  • 250 גרם סוכר (¼1 כוסות)
  • 3 חלבונים
  • גרידה מתפוז שלם
  • פיסטוקים ואגוזי לוז לקישוט
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את החלבונים, הסוכר וגרידת התפוז.
  3. מוסיפים את השקדים הטחונים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. נועצים פיסטוק או אגוז לוז במרכז כל כדור.
  6. אופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות קלות. שימו לב שהתחתית לא משחימה יתר על המידה.
  7. מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר לחלוטין.
  8. לפני ההגשה, בוזקים מעט אבקת סוכר.

מתכון של נטע מולה סופר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *