מתכון של צופית בן יוסף
עוגת גבינה בחושה ורכה במיוחד עם תוספת סולת. מושלמת לאירוח או סתם לפינוק מתוק.
מצרכים:
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
- גביע שמנת חמוצה
- כוס ורבע סוכר (כוס חד פעמית שתיה קרה)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 ביצים
- חצי כוס שמן
- שקית אבקת אפיה
- כוס קמח
- כוס סולת
- 2 כפות קוקוס
אופן ההכנה:
- לערבב את כל המצרכים יחד לבלילה חלקה.
- לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק.
- לאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב, בערך 45 דקות.
הערות:
- ניתן להוסיף תוספות לבלילה כמו צימוקים, שוקולד צ’יפס או פירות יבשים.
- מומלץ לצנן את העוגה במקרר לפני ההגשה.
Leave a Reply