מצרכים:
- 2 כוסות קמח תופח (במידה ואין תופח, ניתן להשתמש בקמח רגיל עם אבקת אפייה)
- 1 וחצי כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים גדולות
- חצי קילו גבינה לבנה
אופן הכנה:
- לערבב את כל המצרכים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. לא לערבב יותר מדי.
- למזוג את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק.
- לאפות 30 דקות בחום 180 מעלות.
- להמשיך לאפות כ-10 דקות נוספות בחום 100 מעלות, עד שהעוגה תתייצב בפנים. לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן, תלוי בתנור.
טיפים:
- ניתן לצפות את העוגה בגנאש לוטוס, שוקולד, ריבת חלב, אוכמניות או לפזר אבקת סוכר.
- המתכון קל ופשוט להכנה, ומתאים גם לאופים מתחילים.
- העוגה יוצאת רכה ועסיסית, וטעימה במיוחד.
הערות:
- המתכון של מורין פריזיס.
- העוגה זכתה למחמאות רבות.
Leave a Reply