עוגת גבינה שמנת חמוצה המתכון הכי מוצלח לשבועות

3/5 - למתכון דירוג של 16 חובבי בישול

עוגת גבינה אפויה עם תחתית פתי בר

מרכיבים:

לתחתית:

  • 150 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 100 גרם חמאה

למלית:

  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 4 גביעי שמנת חמוצה 27%
  • תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים את הביסקוויטים והחמאה יחד (במעבד מזון או בשקית עם מערוך).
  3. מרפדים תבנית מרובעת בביסקוויטים הטחונים.
  4. בקערה גדולה, מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר, הביצים, האינסטנט פודינג וניל ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים אך עדיין מעט רוטטת במרכז.
  6. מצננים את העוגה לחלוטין במקרר (רצוי למשך הלילה).
  7. מגישים ונהנים!

טיפ: העוגה תהיה טעימה עוד יותר ביום למחרת.

מתכון של נורית ג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *