המתכון הפשוט והכי טעימה של ליזט יחיאל!
מצרכים:
- 6 ביצים
- כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 750 גרם גבינה 9%
- גביע שמנת של פעם
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
- גרידת לימון
אופן ההכנה:
- חממו תנור ל-200 מעלות. הניחו תבנית עם מים בתחתית התנור ומעל רשת.
- שימו תבנית חד פעמית בינונית.
- הפרידו ביצים. הקציפו חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
- בקערה נפרדת, ערבבו את החלמונים עם שאר החומרים עד שלא ישארו גושים.
- הוסיפו את קצף החלבונים לקערת החלמונים וערבבו בתנועות קיפול עדינות.
- אפו 15 דקות בחום 200 מעלות.
- הנמיכו ל-160 מעלות ואפו כשעה וחצי.
- כבו תנור והשאירו את העוגה בתנור שעה.
הערות:
- המתכון מתאים לתבנית מלבנית 20/30 או עגולה 26 או פיירקס.
Leave a Reply