עוגת לילות יוון ביירות שכבשה את האינסטגרם!

עוגת לילות ביירות יוון
דרגו את המתכון

המתכון שיגרום לך להתאהב מחדש בקינוחים

מתכון מאת ריקי זרקו בנבנישתי

מצרכים לעוגה:

  • כוס סולת
  • כוס סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות חלב
  • שמנת מתוקה אחת
  • כף מי ורדים

מצרכים לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל

מצרכים לסירופ:

  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • מיץ לימון
  • מי ורדים

לקישוט:

  • פיסטוקים

אופן ההכנה:

  1. בסיר, ערבבו את הסולת, כוס סוכר, 2 כוסות חלב, 2 כוסות מים, שמנת מתוקה ומי ורדים.
  2. טרפו היטב את התערובת בעזרת מטרפה, ללא הפסקה, במשך 15 דקות עד לקבלת סמיכות.
  3. צקו את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית (לא גדולה מאוד) וצננו.
  4. הקציפו את השמנת המתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל.
  5. שטחו את הקרם המוקצף על העוגה.
  6. פזרו פיסטוקים לקישוט.
  7. הכנת הסירופ: בסיר קטן, בשלו כוס סוכר וכוס מים במשך 10 דקות. הוסיפו מיץ לימון ומי ורדים.
  8. הגשה: צקו את הסירופ על העוגה רק בעת ההגשה, פרוסה אחר פרוסה (לא על כל העוגה בבת אחת).

בתאבון!

Exit mobile version