המתכון שיגרום לך להתאהב מחדש בקינוחים
מתכון מאת ריקי זרקו בנבנישתי
מצרכים לעוגה:
- כוס סולת
- כוס סוכר
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות חלב
- שמנת מתוקה אחת
- כף מי ורדים
מצרכים לקרם:
- 2 שמנת מתוקה
- כוס חלב
- אינסטנט פודינג וניל
מצרכים לסירופ:
- כוס סוכר
- כוס מים
- מיץ לימון
- מי ורדים
לקישוט:
- פיסטוקים
אופן ההכנה:
- בסיר, ערבבו את הסולת, כוס סוכר, 2 כוסות חלב, 2 כוסות מים, שמנת מתוקה ומי ורדים.
- טרפו היטב את התערובת בעזרת מטרפה, ללא הפסקה, במשך 15 דקות עד לקבלת סמיכות.
- צקו את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית (לא גדולה מאוד) וצננו.
- הקציפו את השמנת המתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל.
- שטחו את הקרם המוקצף על העוגה.
- פזרו פיסטוקים לקישוט.
- הכנת הסירופ: בסיר קטן, בשלו כוס סוכר וכוס מים במשך 10 דקות. הוסיפו מיץ לימון ומי ורדים.
- הגשה: צקו את הסירופ על העוגה רק בעת ההגשה, פרוסה אחר פרוסה (לא על כל העוגה בבת אחת).
בתאבון!
Leave a Reply