עוגת מוס אגוזים מהירה וקלה – מתכון מושלם למתחילים
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
לעוגה:
- 3 כוסות קמח
- 4 חלמונים
- 1 אבקת אפייה
- 1 מרגרינה/מחמאה (200 גרם)
- 1/2 כוס סוכר
למוס אגוזים:
- 4 חלבונים
- 1/2 כוס סוכר
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות נס קפה
- 1 כוס אגוזים טחונים
אופן הכנה:
-
מכינים את העוגה:
- לושו את כל מצרכי העוגה יחד בקערה עד לקבלת בצק אחיד.
- שטחו 3/4 מהבצק בתבנית בגודל 26.
- שמרו את רבע הבצק הנותר בצד.
-
מכינים את מוס האגוזים:
- הקציפו את כל מצרכי המוס יחד בקערה נפרדת עד לקבלת מוס יציב.
- שטחו את המוס באופן אחיד על הבצק שבתבנית.
- פזרו את רבע הבצק הנותר מעל המוס בצורת פירורים.
-
אופים את העוגה:
- אפו את העוגה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-30 דקות, או עד שהיא מזהיבה.
מתכון של גילה מוגמי
Leave a Reply