עוגת פרג בחושה עם ציפוי שוקולד

3.1/5 - למתכון דירוג של 17 חובבי בישול

עוגת פרג בחושה עם ציפוי שוקולד

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 45 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

לעוגה:

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • קורט מלח
  • גרידת קליפת לימון

לציפוי:

  • 1 חפיסת שוקולד מריר משובח (100 גרם)

עוגת פרג ושוקולד בחושה – נועם זיגדון

מתכונים נוספים

עוגת פרג בחושה: מתכון קל ומהיר עם קוקוס
עוגת קפה ושוקולד בחושה עם קרם קפה עשיר
עוגת נפוליאון מהירה – מתכון מפנק וקל

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את בלילת העוגה:

    • בקערה גדולה, מקציפים את הביצים.
    • מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף.
    • מוסיפים את השמן, הפרג, הקוקוס, הקמח התופח, מיץ התפוזים, המלח וגרידת הלימון ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. אופים את העוגה:

    • יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת.
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  3. מכינים את הציפוי:

    • מניחים את חפיסת השוקולד (ללא העטיפה) על העוגה החמה בתנור.
    • לאחר כ-10 דקות, מוציאים את העוגה מהתנור ומורחים את השוקולד המומס באופן שווה על פני העוגה.

מתכון של תמר רוזנפלד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *