עוגת קרמבו חלומית של בת חן אנושקה

עוגת קרמבו חלומית של בת חן אנושקה
3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

מצרכים:

לתחתית:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • כף קקאו

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה
  • אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כוס חלב

לגנאש:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

הכנת התחתית:

  1. נכניס למיקרוגל בפולסים שמן ושוקולד מריר עד שהכל נמס. נקרר.
  2. נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח.
  3. נוסיף שוקולד מומס ושאר החומרים, נערבב לתערובת חלקה.
  4. נשטח בתבנית 24 קפיצית.
  5. נאפה בחום של 170 מעלות כ-20-30 דקות.
  6. נקרר את התחתית.

הכנת הקרם:

  1. במיקסר נקציף את כל חומרי הקרם יחד.
  2. נשטח את הקרם מעל התחתית.

הכנת הגנאש:

  1. נחמם שמנת מתוקה במיקרוגל.
  2. נמיס לתוכה את השוקולדים.
  3. נשפוך את הגנאש מעל הקרם.
  4. נכניס את העוגה לקירור והתייצבות.

בתאבון!

קצת על המתכון:

עוגת קרמבו חלומית זו, באדיבות בת חן אנושקה, היא קינוח מושחת במיוחד שמשלב תחתית שוקולד עשירה, קרם וניל אוורירי וגנאש שוקולד קטיפתי. זוהי עוגה מושלמת לאירועים מיוחדים או סתם לפינוק מתוק באמצע השבוע.