עוגת שוקולד קפה ואגוזים לשבת של גיטה

עוגת שוקולד קפה ואגוזים של גיטה
2.4/5 - למתכון דירוג של 25 חובבי בישול

עוגה בחושה נהדרת המשלבת שוקולד, אגוזים וקפה

מתכון פשוט וקל להכנה לעוגה בחושה וטעימה במיוחד. שילוב הטעמים של שוקולד, קפה ואגוזים יוצר עוגה עשירה ומפנקת שמתאימה לכל אירוע.

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שוקולית
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס מים חמים עם כפית נס קפה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • חצי כוס אגוזים קצוצים
  • חופן שוקולד קצוץ

אופן הכנה:

  1. מקציפים ביצים עם סוכר.
  2. מוסיפים בהדרגה את כל שאר המרכיבים.
  3. מערבבים לתערובת חלקה.
  4. מעבירים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-45 דקות.