עוגה בחושה נהדרת המשלבת שוקולד, אגוזים וקפה
מתכון פשוט וקל להכנה לעוגה בחושה וטעימה במיוחד. שילוב הטעמים של שוקולד, קפה ואגוזים יוצר עוגה עשירה ומפנקת שמתאימה לכל אירוע.
מצרכים:
- 4 ביצים
- כוס סוכר
- כוס שוקולית
- 3/4 כוס שמן
- כוס מים חמים עם כפית נס קפה
- 2 כוסות קמח תופח
- חצי כוס אגוזים קצוצים
- חופן שוקולד קצוץ
אופן הכנה:
- מקציפים ביצים עם סוכר.
- מוסיפים בהדרגה את כל שאר המרכיבים.
- מערבבים לתערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-45 דקות.
Leave a Reply