קינוח קליל ומרשים תוך רגע
מאת: רותי אזולאי ונטלי לוי
מצרכים
להכנת התחתית:
- 1 שרוול ביסקוויטים (250 גרם)
- 150 גרם חמאה מומסת
לתערובת השמנת:
- 4 שמנת חמוצה 15% (800 גרם סה”כ)
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר (180 מ”ל)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- גרידה מלימון אחד (אופציונלי)
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
- מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה המומסת.
- משטחים את התערובת בתבנית אפייה.
לתערובת השמנת:
- מערבבים את כל מרכיבי השמנת יחד.
- יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
- מצננים ושומרים במקרר.
טיפים והערות
- ניתן לפזר מעט פירורי ביסקוויטים מעל העוגה לאחר האפייה.
- אפשר להוסיף פירות יער מעל לקישוט.
Leave a Reply