עוגת תפוזים בחושה, פרווה ומפנקת שתשגע את כל מי שטועם!
מתכון שלוקח 5 דקות הכנה וכלום מאמץ. עוגה מושלמת להגשה גם לאחר ארוחה בשרית.
מאת: Chloe Verstandig Nagar
מצרכים
- 4 ביצים
- 2.5 כוסות קמח
- 1.5 כוסות סוכר לבן
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כוס שמן
- גרידה מ-2 תפוזים (2 התפוזים אמורים להספיק גם לכוס מיץ)
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- 1 כף אבקת סוכר (10 גרם)
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את את כל החומרים יחד.
- יוצקים לתוך התבניות ואופים כ-35 דקות (או עד שהקיסם יוצא כמעט יבש).
- אפשר לקשט את העוגה באבקת סוכר.
הערות וטיפים
- מי שאוהב עוגה רטובה – אפשר עם כף למזוג קצת מיץ תפוזים על העוגה כל עוד היא חמה.
Leave a Reply