עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה

3.1/5 - למתכון דירוג של 31 חובבי בישול

עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 30 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 50 גרם שוקולד מריר, מגורד (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. בקערה, מערבבים את הסוכר והשמן.
  2. מוסיפים את הביצים ומקציפים היטב.
  3. מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את סוכר הווניל והקמח התופח ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. אם רוצים, מוסיפים את השוקולד המגורר ומערבבים.
  6. משמנים תבנית גדולה או שתי תבניות אינגליש קייק.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

מתכון של: מלי מלכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *