עוגת תפוחים בחושה ב-5 דקות

עוגת תפוחים בחושה ב-5 דקות
2.8/5 - למתכון דירוג של 49 חובבי בישול

מתכון מהיר

עוגת תפוחים בחושה קלה ומהירה להכנה, מושלמת לאירוח או סתם לפינוק מתוק.

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • סוכר וניל
  • כפית תמצית וניל
  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • כפית קינמון
  • 3 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות
  • קורט מלח

אופן הכנה:

  1. ערבבו את קוביות התפוחים עם הקינמון.
  2. טרפו בקערה את כל המצרכים לפי הסדר.
  3. לאחר שהתערובת אחידה, השאירו חופן מהתפוחים בצד ואת השאר ערבבו לתוך התערובת.
  4. פזרו את חופן התפוחים הנותר מעל התערובת.
  5. העבירו את התערובת לתבנית אפייה (26 ס”מ, סיר פלא או 2 אינגליש קייק).
  6. אפו בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד שעה, עד להזהבה.

טיפ: ניתן להוסיף אגוזים קצוצים לתערובת לקבלת טעם עשיר יותר.