עוף של אמא עם אפונה

עוף של אמא עם אפונה
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סיר לשבת של אסתר מור

על המתכון: מתכון פשוט וטעים לעוף עם אפונה בסגנון ביתי, מושלם לשבת או לארוחת צהריים משפחתית. המתכון של אסתר מור, שמבטיחה שזה העוף הכי טעים שתכינו!

מצרכים:

  • 8 שוקי עוף (או חלקי עוף אחרים לפי הטעם)
  • בצל אחד
  • חצי שקית אפונה קפואה
  • 3 גבעולי כרפס כולל העלים
  • כפית כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • חצי כפית כמון
  • 3 כפות שמן
  • 2 כוסות מים

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עד להזהבה מכל הצדדים.
  3. מוסיפים את עלי הכרפס, האפונה, התבלינים ו-2 כוסות מים.
  4. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.

בתיאבון!