סיר לשבת של אסתר מור
על המתכון: מתכון פשוט וטעים לעוף עם אפונה בסגנון ביתי, מושלם לשבת או לארוחת צהריים משפחתית. המתכון של אסתר מור, שמבטיחה שזה העוף הכי טעים שתכינו!
מצרכים:
- 8 שוקי עוף (או חלקי עוף אחרים לפי הטעם)
- בצל אחד
- חצי שקית אפונה קפואה
- 3 גבעולי כרפס כולל העלים
- כפית כורכום
- כף פפריקה מתוקה
- כפית פלפל שחור
- כפית מלח
- חצי כפית כמון
- 3 כפות שמן
- 2 כוסות מים
אופן הכנה:
- מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עד להזהבה מכל הצדדים.
- מוסיפים את עלי הכרפס, האפונה, התבלינים ו-2 כוסות מים.
- מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
בתיאבון!
Leave a Reply