פוטטוס פריכים עם מיונז מתכון משגע

2.4/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: שעה

מצרכים:

  • 6-8 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לרבעים
  • 5 כפות מיונז
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • שומשום (לפיזור)

מתכונים נוספים

פוטטוס בתנור מתכון מעלף
תפוחי אדמה צלויים בתנור עם בצל המתכון הכי טעים בעולם
לביבות תפוחי אדמה מושלמות: מתכון קל וטעים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה, מערבבים היטב את המיונז, הקורנפלור, הפפריקה, הכורכום, המלח והפלפל.
  3. מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים היטב עד שהם מצופים היטב בתערובת.
  4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים בתנור החם במשך שעה, עד שהם זהובים ופריכים.
  6. מוציאים מהתנור, מפזרים שומשום ומגישים חם.

טיפ: ניתן להוסיף לתערובת עשבי תיבול קצוצים כמו רוזמרין או טימין.

מתכון של נועם זיגדון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *