פטריות ממולאות גבינות בציפוי פריך מתכון נדיר

דרגו את המתכון

פטריות ממולאות גבינה בציפוי פריך

מצרכים:

  • סלסלה של פטריות גדולות
  • 2 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
  • 3-4 כפות גבינה לבנה 5%
  • קובייה קטנה של גבינה בולגרית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קורט מלח

לציפוי:

  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם (אפשר להוסיף שומשום או קצח)

אופן הכנה:

  1. הכנת הפטריות: שוטפים ומייבשים את הפטריות. מסירים בעדינות את הרגליים.
  2. מלית הגבינות: מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים בפלפל שחור ומעט מלח (הגבינה הבולגרית מלוחה).
  3. מילוי הפטריות: ממלאים כל פטרייה בתערובת הגבינות בעזרת כפית.
  4. ציפוי הפטריות: מכינים 3 צלחות: צלחת עם קמח, צלחת עם ביצה טרופה וצלחת עם פירורי לחם. מצפים כל פטרייה בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם.
  5. טיגון הפטריות: מחממים מעט שמן במחבת על אש נמוכה-בינונית. מטגנים את הפטריות עד להזהבה מכל הצדדים, עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה.

הגשה: מגישים חם.

טיפ: ניתן לאפות את הפטריות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15-20 דקות, עד להזהבה.

מתכון של ספיר חסון שתיוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *