פטריות שמפיניון מוקפצות ובצל מקורמל בטעם ממכר

פטריות שמפיניון מוקפצות ובצל מקורמל בטעם ממכר
1.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

 

מתכון מיוחד להכנת פטריות שמפיניון עם בצל מקורמל

מצרכים:

  • 3 כוסות פטריות שמפיניון (300 גרם)
  • בצל בינוני אחד
  • שן שום אחת
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית רוטב סויה
  • מלח לפי טעם
  • רבע כוס יין לבן
  • פלפל לפי טעם

הוראות הכנה:

  1. התחלתי בלנקות את הפטריות ולקצוץ חלק מרגלן.
  2. קילפתי את הבצל ופרסתי אותו לרצועות דקות.
  3. חתכתי את שן השום דק.
  4. חיממתי את שמן הזית במחבת על אש בינונית-גבוהה.
  5. הוספתי את השום והבצל למחבת וטיגנתי עד שהתרככו, בערך 3-5 דקות.
  6. הכנסתי את הפטריות למחבת וטיגנתי כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מתמשך.
  7. הוספתי את רוטב הסויה והמשכתי לערבב היטב.
  8. תיבלתי במלח ופלפל לפי הטעם.
  9. שפכתי את היין הלבן למחבת והמשכתי לבשל עד שהתאדה.
  10. לקראת סיום העיטור השתמשתי בפטרוזיליה טרייה לפני ההגשה.

אני תמיד נהנה להכין את המנה הזאת. היא קלה, מהירה, ומלאה בטעמים עשירים שגורמים לחיך לחייך. אם הצלחתם להכין את המנה, אשמח לשמוע מה דעתכם ולענות על כל שאלה!

בתאבון לכולם!

 

 

Exit mobile version