פנקייק אמריקאי אוורירי כמו במסעדות
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 10-15 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- ¾ כוס חלב
- 2 כפות חומץ
- 1 כוס קמח
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית אבקת סודה לשתייה
- ½ כפית מלח
- 1 ביצה
- 2 כפות חמאה מומסת
- ספריי שמן לשימון המחבת
סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הפנקייק
מתכונים נוספים
פנקייק גבינה רך ומפנק ב-15 דקות
פנקייקים רכים ללא גלוטן שמתאימים לכולם!
פנקייק אמריקאי: המתכון המקורי לפנקייק אמריקאי עבה ואוורירי
אופן ההכנה:
-
מכינים חלב חמוץ:
- שופכים לקערה בינונית את החלב והחומץ ומניחים בצד ל-5 דקות.
-
מערבבים את החומרים היבשים:
- בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והמלח.
-
מערבבים את החומרים הרטובים:
- מוסיפים את הביצה והחמאה המומסת לתערובת החלב החמוץ ומערבבים.
-
מערבבים את שתי התערובות:
- יוצקים את תערובת החומרים הרטובים לתוך הקערה עם החומרים היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
-
מטגנים את הפנקייקים:
- מחממים מחבת גדולה ועבה על אש בינונית ומרססים אותה בספריי שמן.
- יוצקים ¼ כוס מהבלילה למחבת.
- מטגנים עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים עד להזהבה גם מהצד השני.
- חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה.
Leave a Reply