פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים בסיר אחד

3.8/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים בסיר אחד

זמן הכנה: כ-25 דקות

מצרכים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שמן
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 חבילת פסטה (500 גרם)

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב וגבוה, חממו את השמן וטגנו את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  2. הוסיפו את הכורכום, מרק העוף, הפפריקה, המלח והפלפל השחור וערבבו היטב.
  3. הוסיפו את רסק העגבניות וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. הוסיפו את קוביות הפלפל האדום וערבבו.
  5. הוסיפו את הפסטה היבשה וערבבו קלות.
  6. הוסיפו מים רותחים עד לכיסוי הפסטה ועוד כ-2 ס"מ מעל.
  7. הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו עד שהרוטב מצטמצם והפסטה רכה (כ-15-20 דקות). ערבבו מדי פעם כדי שהפסטה לא תידבק.

הגשה: הגישו חם ובתאבון!

מתכון של סימה ארביד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *