פסטה ברוטב פסטו פטריות ירוק וטעים

3.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

פסטה ברוטב פסטו פטריות ירוק וטעים

זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה (חבילה אחת)
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 גבעול סלרי
  • מעט נענע
  • 4 שיני שום
  • 1 קופסה פטריות (250 גרם)
  • 4 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • ¼ כוס מים

פסטו פסטה | מתכון לפסטה ברוטב פסטו

מתכונים נוספים

פסטה עם פסטו וקישואים מתכון משגע
מתכון לקונכיות פסטה במילוי גבינות מתכון מיוחד וקל להכנה לחג השבועות
עוגת שמרים שוקולד עם מילוי מפנק: שילוב טעמים שיפיל אתכם מהרגליים

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי, הנענע, השום והפטריות.
  2. מעבירים את התערובת לסיר ומוסיפים את שמן הזית, המלח, הפלפל השחור והמים.
  3. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  5. מערבבים את הפסטה המוכנה עם הרוטב ומגישים.

מתכון של אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *