פרחי ברוקולי בציפוי פריך

פרחי ברוקולי בציפוי פריך
דרגו את המתכון

שיגעון בפה!

מאת: סיגל אברמוביץ’

ברוקולי מדהים וסופר קל להכנה. זהו מתכון פשוט וטעים לפרחי ברוקולי בציפוי פריך. הברוקולי נחלוט במים רותחים, ולאחר מכן טובל בביצה ובתערובת של פירורי לחם, שום גבישי ותבלינים. לאחר מכן, הוא נאפה בתנור עד שהוא זהוב ופריך.

מצרכים

  • זר גדול של ברוקולי טרי
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פירורי לחם
  • שום גבישי
  • שמן זית

אופן ההכנה

  1. חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים ומיד מסננים.
  2. לוקחים 2 קערות:
    • קערה אחת עם פירורי לחם ושומשום.
    • קערה שנייה עם ביצים טרופות, מלח, פלפל ואבקת שום גבישי.
  3. טובלים כל פרח בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  4. מניחים בתבנית אפייה שרופדה בנייר אפייה.
  5. מרססים קצת שמן זית מעל הפרחים.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד ארבעים דקות, או עד שהברוקולי זהוב ופריך.

טיפים

  • ניתן להוסיף תבלינים אחרים לתערובת פירורי הלחם, כגון פפריקה, כמון או אורגנו.
  • לתוספת טעם, ניתן לטפטף מעט מיץ לימון על הברוקולי לפני ההגשה.
  • הברוקולי בציפוי פריך יכול לשמש כתוספת או כמנה ראשונה.

בתיאבון!

Exit mobile version