פשטידת כרובית מהירה וטעימה

פשטידת כרובית מהירה וטעימה
1.5/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

מתכון של רינה חדד

מצרכים:

  • כרובית
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • קופסה קוטג’
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 100 גר’ גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים פרחי כרובית כ-10 דקות, מסננים ומצננים.
  2. קוצצים את הכרובית.
  3. שמים בקערה ומוסיפים את הביצים, הקמח, הקוטג’, המלח, הפלפל השחור והגבינה הצהובה.
  4. מערבבים היטב.
  5. משמנים תבנית מרובעת 20/25.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית.
  7. אופים 35-45 דקות על 180 מעלות.

בתאבון!


מתכון מהיר וקל להכנה לפשטידת כרובית טעימה ומשביעה. מושלם לארוחת ערב קלה או כתוספת לארוחה חלבית.

Exit mobile version