מתכון של יעל נתן
פשטידה זו היא אופציה נהדרת לארוחה טעימה וקלה להכנה. הכרובית נאפית עם בצל מטוגן וביצים, ויוצרת מנה עשירה ומנחמת.
מצרכים:
- 1 כרובית בינונית
- 2 בצלים
- פטריות טריות (לא חובה)
- 2 ביצים
- כף מיונז
- 2 כפות פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הכרובית כ-10 דקות במים עם מעט מלח. מסננים ומרסקים בעזרת מזלג או מועך פירה.
- מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה.
- מערבבים את כל המצרכים יחד: כרובית, בצל מטוגן, פטריות (אם משתמשים), ביצים, מיונז, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור.
- משמנים תבנית עגולה (24 ס”מ) או תבנית פיירקס.
- יוצקים את הבלילה לתבנית.
- אופים כ-35-45 דקות בחום של 180 מעלות.
בתאבון!
Leave a Reply