פשטידת כרוב וגבינות מהירה – מתכון קל וטעים

3.6/5 - למתכון דירוג של 14 חובבי בישול

פשטידת כרוב וגבינות

מצרכים:

  • חצי כרוב לבן קטן
  • גזר (כמות לפי הטעם)
  • בצל ירוק (מעט)
  • שמיר (לא חובה)
  • עלי טימין טריים קצוצים
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • חצי כוס קמח תופח
  • 2 כפות שומשום (לתערובת)
  • 2 כפות שומשום (לפיזור מעל)
  • כפית מלח
  • רבע כוס שמן קנולה
  • מעט שמן קנולה לשימון התבנית

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבבו את כל המצרכים יחד, פרט ל-2 כפות השומשום המיועדות לפיזור מעל הפשטידה.
  2. שמנו תבנית אפייה וצקו לתוכה את התערובת.
  3. יישרו את התערובת בתבנית ופזרו מעל את 2 כפות השומשום הנותרות.
  4. הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו במשך 40-45 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה.
  5. הוציאו מהתנור, הניחו לפשטידה להצטנן מעט ובתאבון!

מתכון של תילי טובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *