פשטידת מחמאר מרוקאית מושלמת – מתכון קל וטעים
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
- 5 גזרים קלופים ומבושלים
- 4 ביצים L מבושלות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 5 ביצים L טריות
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- 1 שקית אבקת אפיה
- מעט שמן
פשטידה מרוקאית מחאמר
מתכונים נוספים
פשטידת ירקות וגבינות מתכון שתמיד מצליח
פשטידת ברוקולי פרווה – מתכון קל, בריא וטעים
פשטידת פסטה וגבינות מהירה וקלה – מתכון מנצח לארוחת ערב
אופן הכנה:
- חותכים לקוביות את תפוחי האדמה, הגזר והביצים המבושלות.
- מעבירים את הקוביות לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה הקצוצה, 5 הביצים הטריות, מלח, פלפל שחור ואבקת אפיה.
- מערבבים היטב את כל המצרכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים קלות סיר או מחבת רחבה ועמוקה.
- מחממים היטב את הסיר המשומן על להבה בינונית-גבוהה.
- יוצקים את התערובת לתוך הסיר החם.
- מכסים את הסיר בנייר אפייה, ולאחר מכן מכסים במכסה הסיר.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 30 דקות.
- לאחר 30 דקות, הופכים בזהירות את הפשטידה וממשיכים לבשל במשך 15 דקות נוספות, ללא מכסה, עד להזהבה יפה.
מתכון של: פרח גבסו
Leave a Reply