פשטידת תפוחי אדמה ופטריות מתכון נדיר

3.4/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

פשטידת תפוחי אדמה, פטריות וגבינות

מצרכים:

  • 6-7 תפוחי אדמה, מבושלים ומסוננים
  • 2 בצלים, חתוכים לקוביות
  • 2 שימורי פטריות שמפניון חתוכות
  • קופסת קוטג'
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • כף אבקת מרק בצל
  • כף אבקת מרק עוף
  • 3 ביצים
  • חצי כוס פירורי לחם

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הפירה: מועכים את תפוחי האדמה המבושלים לפירה חלק.
  2. מטגנים את הבצל והפטריות: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.
  3. מערבבים את הבלילה: בקערה גדולה, מערבבים את הפירה, הבצל והפטריות המטוגנים, הקוטג', הגבינה הצהובה, המלח, הפלפל, אבקות המרק, הביצים וחצי כוס פירורי לחם.
  4. מרכיבים את הפשטידה: משמנים תבנית וזורים שכבה דקה של פירורי לחם. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים.
  5. אופים: אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהפשטידה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.

בתאבון! 😊

מתכון של חן אסרף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *