5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול
מתכון מאת ריטה אוסיפוב
פשטידה טעימה ובריאה מהמטבח הקווקזי, קלה מאוד להכנה ומושלמת לארוחה מהירה.
מצרכים:
- 2 בצלים
- כרישה
- 2 בצלים ירוקים
- מלח
- פלפל שחור
- מעט כורכום
- מעט כמון
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- מעט שמיר (אופציונלי)
- חבילת תרד טרי
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצלים, הכרישה והבצל הירוק.
- מטגנים את הבצלים הקצוצים במחבת בינונית עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את התבלינים והירק הקצוץ ומערבבים.
- ממשיכים לבשל עד שנפח הירקות יורד, ומבשלים עוד 4 דקות על אש נמוכה.
- שוטפים היטב את התרד ומוסיפים למחבת.
- מערבבים היטב ומבשלים עד שנפח התרד יורד.
- מבשלים עוד 4 דקות.
- טורפים 4 ביצים ומוסיפים למחבת.
- מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה, עד שהתערובת מתייצבת.
- מכבים את האש, ממתינים מספר דקות, והופכים את הפשטידה על צלחת הגשה.
בתאבון!
Leave a Reply