המצרכים:
- 1 כוס פתיתים
- 1/4 בצל קצוץ
- חופן אפונה וגזר (קפואים או טריים)
- 1/2 כפית כורכום
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 ורבע כוסות מים + מעט נוסף במידת הצורך
אופן ההכנה:
- חממו מעט שמן בסיר וטגנו את הבצל עד להזהבה קלה.
- הוסיפו את הפתיתים, האפונה והגזר, וערבבו היטב.
- תבלו בכורכום, מלח ופלפל, וערבבו שוב.
- הוסיפו מים רותחים וערבבו.
- הביאו את התבשיל לרתיחה, הנמיכו את האש, וכסו חצי מהסיר.
- בשלו כ-8 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
- כבו את האש, כסו את הסיר לחלוטין, והשאירו אותו סגור לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
טיפ להגשה:
ניתן להוסיף מעט עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגברת הטעם והטריות.
מתכון של רגינה לייבוביץ מועלם.
בתיאבון! 🍴
Leave a Reply