קישואים ממולאים בגבינות וירקות: פצצת טעמים בריאה ומרשימה!

קישואים ממולאים בגבינות וירקות: פצצת טעמים בריאה ומרשימה! 🤩🧀
2.8/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

קישואים ממולאים בגבינות וירקות: פצצת טעמים בריאה ומרשימה! 🤩🧀

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 10 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • זוקיני/קישוא
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

לתערובת הגבינות:

  • 2 כפות שמנת שום שמיר 3%
  • 2 ריבועים של גבינה בולגרית 5%
  • בזיליקום קצוץ
  • בצל ירוק קצוץ
  • פלפל שחור
  • מלח

מתכון לסירות קישואים ממולאים בגבינות של שי-לי ליפא – פודי

מתכונים נוספים

עלי גפן ממולאים: מתכון מסורתי עם טוויסט מודרני
פשטידת קישואים וגזר כשרה לפסח מתכון מהיר
בורקס גבינה מדפי אורז: מתכון דיאטטי וטעים בטירוף, רק 100 קלוריות לבורקס! 🥦🧀

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הזוקיני:

    • פורסים את הזוקיני לאורך לפרוסות דקות.
    • מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את פרוסות הזוקיני עד להזהבה קלה משני הצדדים.
    • מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים בצד.
  2. מכינים את המלית:

    • בקערה, מערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות: שמנת שום שמיר, גבינה בולגרית, בזיליקום, בצל ירוק, מלח ופלפל שחור.
  3. מרכיבים את הרולדות:

    • מניחים כפית גדושה של תערובת הגבינות על כל קצה של פרוסת זוקיני צלויה.
    • מגלגלים את הזוקיני לרולדה ומחזיקים בעזרת קיסם.

מתכון של חן שובל

Exit mobile version