קסטה שוקו וניל מתכון נדיר

3/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

קסטה ביתית עם שוקולד לבן ושוקולד חלב

זמן הכנה: 15 דקות + זמן הקפאה של לילה

מצרכים:

  • 500 גרם ביסקוויט קסטה
  • 500 מ"ל גלידת וניל
  • 500 מ"ל גלידת שוקולד
  • 500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 300 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה:

  1. שכבת וניל:

    • המיסי את השוקולד הלבן.
    • ערבבי אותו עם מיכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
    • הכניסי למקרר למשך שעה.
    • הקציפי את מיכל השמנת המתוקה השני.
    • קפלי את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד הלבן.
    • רפדי תבנית בנייר אפייה והקיפי בשקף.
    • סדרי שכבה של ביסקוויטים בתחתית התבנית.
    • שפכי מעל את תערובת הוניל.
    • הכניסי למקפיא לשעה.
  2. שכבת שוקולד:

    • המיסי את השוקולד החלב.
    • ערבבי אותו עם מיכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
    • הכניסי למקרר למשך שעה.
    • הקציפי את מיכל השמנת המתוקה השני.
    • קפלי את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד החלב.
    • שפכי את תערובת השוקולד על שכבת הוניל הקפואה.
    • סדרי שכבה נוספת של ביסקוויטים מעל.
    • הכניסי למקפיא למשך הלילה.
  3. הגשה:

    • הוציאי את הקסטה מהמקפיא והסירי את השקף.
    • חתכי לקסטות בגודל הרצוי.

בתאבון!

מתכון באהבה של אתי ממן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *