קציצות בשר טעימות ומלאות טעם

3.7/5 - למתכון דירוג של 49 חובבי בישול

קציצות בשר טעימות ומלאות טעם

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 10 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • ½ קילו בשר טחון פעמיים (מספר 2 – צלעות)
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל מגורד
  • 1½ כפות פירורי לחם פשוטים חומים
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות מים

קציצות בשר ברוטב אדום – במטבח של איטל

מתכונים נוספים

בסטיל – קציצות בשר ותפוחי אדמה מתכון מעלף
קציצות בשר עם פטריות מתכון מעלף וקל להכנה
מתכון לקיש חצילים מהיר והכי טעים שיש

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המצרכים.
  2. לשים את התערובת במשך 3 דקות, תוך סגירת כל האצבעות על הבשר.
  3. יוצרים כדורים מהתערובת.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים עד להזהבה קלה.
  5. ניתן להגיש את הקציצות ללא רוטב או להוסיף אותן לרוטב אדום שאוהבים.

מתכון של מלי מאירוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *