קציצות בשר טעימות ומלאות טעם
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 10 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- ½ קילו בשר טחון פעמיים (מספר 2 – צלעות)
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל מגורד
- 1½ כפות פירורי לחם פשוטים חומים
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית אריסה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן
- 4 כפות מים
קציצות בשר ברוטב אדום – במטבח של איטל
מתכונים נוספים
בסטיל – קציצות בשר ותפוחי אדמה מתכון מעלף
קציצות בשר עם פטריות מתכון מעלף וקל להכנה
מתכון לקיש חצילים מהיר והכי טעים שיש
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, מערבבים את כל המצרכים.
- לשים את התערובת במשך 3 דקות, תוך סגירת כל האצבעות על הבשר.
- יוצרים כדורים מהתערובת.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים עד להזהבה קלה.
- ניתן להגיש את הקציצות ללא רוטב או להוסיף אותן לרוטב אדום שאוהבים.
מתכון של מלי מאירוב
Leave a Reply