קציצות בשר מטוגנות מתכון נדיר ב-5 דקות

קציצות בשר מטוגנות מתכון נדיר
2.8/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול

קציצות בשר קלות וטעימות

זמן הכנה:5 דקות זמן טיגון: 10-15 דקות

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל מגורד
  • 1 תפוח אדמה מגורד
  • 1/4 כוס עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 כפית בהרט
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבב היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. חמם שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
  3. צור קציצות מהתערובת בעזרת הידיים.
  4. טגן את הקציצות מכל הצדדים עד להשחמה.
  5. הוצא את הקציצות מהמחבת והנח אותן על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

הגשה:

הגישו את הקציצות חמות לצד סלט ירוק, אורז או תוספת אהובה אחרת.

טיפ:

  • להוספת טעם ומרקם, ניתן להוסיף לתערובת 1/4 כוס גזר מגורד.
  • אם התערובת רכה מדי, הוסיפו עוד פירורי לחם.
  • ניתן לאפות את הקציצות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות, עד שהן מוכנות.

מתכון של נאוה מלכה.

Exit mobile version