קציצות מטוגנות של אמא – רכות וטעימות

קציצות מטוגנות של אמא - רכות וטעימות
דרגו את המתכון

מתכון לקציצות בשר מטוגנות

המתכון של אסתי זוהר

קציצות בשר מטוגנות הן מנה קלאסית, ביתית וטעימה שתמיד משמחת את כולם. המתכון הזה של אסתי זוהר קל להכנה ומבטיח קציצות רכות ונימוחות בפה.

מצרכים:

  • 3 בצלים קצוצים
  • קילו בשר טחון טרי (בקר או עוף)
  • ביצה + חלמון
  • 5 כפות שיבולת שועל דקה או פירורי לחם
  • חצי כוס מי סודה מוגזת
  • 6 שיני שום כתוש
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • תבלינים: פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מערבבים את כל המרכיבים היטב יחד עם הבצל.
  3. יוצרים קציצות עגולות ושטוחות מעט.
  4. מטגנים את הקציצות בשמן חצי עמוק עד שישחימו היטב משני הצדדים.

בתאבון!