קציצות עוף מטוגנות של סבתא

קציצות עוף מטוגנות של סבתא
דרגו את המתכון

מתכון מאת אילנית בניזרי

מתכון פשוט וקל להכנה לקציצות עוף מטוגנות, נהדרות לארוחת צהריים או ערב.

מצרכים:

  • חצי קילו חזה עוף טחון
  • תפו”א גדול מגורד
  • בצל מגורד
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • ביצה
  • כחצי כוס סולת
  • 2 כפות קמח מצה או פירורי לחם
  • 2 כפות שמן
  • כפית מלח
  • חצי כפית כמון
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה

אופן ההכנה:

  1. סוחטים היטב את תפוח האדמה והבצל המגורדים מנוזלים.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ולשים היטב.
  3. מכניסים את הקערה למקרר לחצי שעה.
  4. מכינים קערית קטנה עם שמן ליד.
  5. מגלגלים קציצות ומטגנים בחצי שמן עמוק על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
  6. לפני כל גלגול קציצה, מקפידים שהידיים משומנות היטב.

בתאבון!

Exit mobile version