קרמשניט – הכי פשוט והכי טעים

קרמשניט - הכי פשוט והכי טעים
3/5 - למתכון דירוג של 24 חובבי בישול

מתכון של מירב בדיט טליאז

מתכון קל ומהיר להכנת קרמשניט ביתי מושלם! בצק עלים פריך במילוי קרם וניל עשיר. פשוט תענוג!

מצרכים:

  • בצק עלים
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. מפשירים בצק עלים במקרר לילה קודם.
  2. פותחים את הבצק וחותכים בעזרת גלגלת פיצה מלבנים בגודל של כ-2 או 3 ס”מ על 6 ס”מ.
  3. מסדרים את המלבנים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.
  4. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל.
  5. מוציאים את הבצק מהתנור ומקררים במשך מספר דקות.
  6. פורסים כל מלבן באמצע ומסדרים לפי הסדר.
  7. מנקים את פנים המלבנים ממעט בצק.
  8. מזלפים פס קרם על כל מלבן.
  9. בוזקים אבקת סוכר על כל מכסה.
  10. מאחדים מכסה ופס.

בתאבון!

Exit mobile version