מתכון של מירב בדיט טליאז
מתכון קל ומהיר להכנת קרמשניט ביתי מושלם! בצק עלים פריך במילוי קרם וניל עשיר. פשוט תענוג!
מצרכים:
- בצק עלים
- שמנת מתוקה
- כוס חלב
- אינסטנט פודינג וניל
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מפשירים בצק עלים במקרר לילה קודם.
- פותחים את הבצק וחותכים בעזרת גלגלת פיצה מלבנים בגודל של כ-2 או 3 ס”מ על 6 ס”מ.
- מסדרים את המלבנים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל.
- מוציאים את הבצק מהתנור ומקררים במשך מספר דקות.
- פורסים כל מלבן באמצע ומסדרים לפי הסדר.
- מנקים את פנים המלבנים ממעט בצק.
- מזלפים פס קרם על כל מלבן.
- בוזקים אבקת סוכר על כל מכסה.
- מאחדים מכסה ופס.
בתאבון!
Leave a Reply