שניצלים עסיסיים וטעימים – בלי טיגון!
מתכון נהדר לשניצלים אפויים בתנור, טעימים ועסיסיים, עם פחות שומן!
מאת: דיאנה רחמני
המצרכים:
- קילו חזה עוף חתוך לפרוסות דקות
- כף חרדל
- 1 ביצה
- כ-200 גרם פירורי לחם
- כפית פפריקה מתוקה
- כף מרק עוף
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- מערבבים את הביצה עם החרדל.
- מכניסים את פרוסות חזה העוף ומערבבים עד שכולן מתעטפות בבלילה.
- מכניסים למקרר לפחות לשעה.
- בצלחת שמים את פירורי הלחם, פפריקה מתוקה ומרק עוף ומערבבים.
- מוסיפים את שמן הזית ומערבבים עד שכל הפירורים מקבלים לחות מהשמן.
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מוציאים את פרוסות חזה העוף מהמקרר ומכניסים אותן לפירורים, מוודאים שכולן מכוסות היטב.
- שמים נייר אפייה בתבנית ומשמנים אותו קלות עם ספריי שמן.
- מסדרים את השניצלים על נייר האפייה.
- מכניסים לתנור החם ל-10-12 דקות.
בתאבון!
מתכון קל ופשוט לשניצלים טעימים ובריאים יותר, מושלם לארוחת צהריים או ערב! המתכון נהדר גם לילדים!
Leave a Reply