שניצל נדיר כמו בצהרון של הילדים

2.7/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

שניצלים מושלמים וקלים להכנה

זמן הכנה: 30 דקות השרייה + 15 דקות הכנה וטיגון

מצרכים:

לשניצלים:

  • 1 ק"ג חזה עוף פרוס דק או פילה חזה עוף
  • פירורי לחם זהובים (כחצי קילו)
  • ½ כוס שומשום
  • שמן צמחי לטיגון

לבלילה:

  • 3 ביצים
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 1 כף אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית תבלין גריל עוף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

מתכונים נוספים

השניצל הכי טעים והכי קריספי מתכון מנצח
שניצלונים קריספיים מתכון היסטרי
שניצל תירס המתכון הכי מוצלח

אופן הכנה:

  1. הכנת הבלילה: בקערה גדולה, טרפו היטב את הביצים, השום הכתוש, אבקת המרק, המלח, תבלין הגריל והפפריקה המתוקה.
  2. השריית העוף: הכניסו את נתחי חזה העוף לקערת הבלילה, ערבבו היטב וודאו שכל הנתחים מצופים בבלילה. השרו את העוף בבלילה למשך 30 דקות.
  3. הכנת הציפוי: בצלחת נפרדת, ערבבו את פירורי הלחם והשומשום.
  4. ציפוי השניצלים: הוציאו את נתחי העוף מהבלילה, טבלו אותם היטב בתערובת פירורי הלחם והשומשום משני הצדדים.
  5. טיגון: חממו שמן צמחי במחבת רחבה. כשהשמן חם, הכניסו את השניצלים בזהירות וטגנו עד להזהבה משני הצדדים (2-3 דקות לכל צד לשניצלים דקים, יותר לשניצלים עבים).
  6. הגשה: הגישו חם לצד קטשופ, מיונז, או תוספות אהובות אחרות.

טיפ: ניתן להוסיף לתערובת פירורי הלחם גם מעט קמח, פירורי לחם פנקו או תבלינים נוספים לפי הטעם.

מתכון של לאה מאיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *